Kullanım Koşulları

Bu Gizlilik Politikası’nın amacı, Hiperlink Eğitim İletişim Ltd. Şti. (Bundan böyle Hiperkitap veya Şirket olarak anılacaktır.) tarafından yönetilmekte olan http://www.hiperkitap.com/ adresinde yer alan web sitesinin ve mobil uygulamalarının üye işlemleri esnasında ve sonrasında elde edilen kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir. Hiperkitap web sitesini veya mobil uygulamalarını kullanann tüm kullanıcılar bu Gizlilik Polsitikasını kabul etmiş sayılacaktır. Bununla beraber bu gizlilik politikası aynı zamanda üyelik ilişkisi dışında kullanıcıların kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin bilgilendirme niteliğini haizdir.

Üyelik İşlemleri

Hiperkitap, daha etkin bir şekilde çalışmak ve kullanıcıya en iyi deneyimi sunmak için kişisel verilerinizi toplamaktadır. Verileriniz, aşağıdaki yöntemler kullanılarak toplanmaktadır:

Doğrudan Tarafımıza Vermiş Olduğunuz Veriler:
Uygulamaya giriş için ve uygulama kullanımı esnasında kullanıcıların kendi istekleri doğrultusunda verdikleri kişisel verileri ifade eder. Bu kişisel veriler, Örneğin, ad-soyad, cihaz kimlikleri, bağlantı kurulan ağa ait ip adresi, iletişim bilgileri, aranan kelimeler ve kitaplara oluşturulan notlar vb. bu tür verilere girmektedir.

Web sayfasını veya Mobil Uygulamaları Kullandığınız Zaman Elde Ettiğimiz Veriler:

Hiperkitap hizmetleri kullanılırken kullanıcının etkin şekilde hizmet alması için belirli teknolojilerle kullanıcıların cihazlarında barındırılan local verileri kapsar. Bu tür veriler temelde kullanıcının kişisel bilgileri olmayıp, sadece kitapların kullanımına ilişkin verilerdir. Hiperkitap bunların dışında başkaca bir bilgiye ihtiyaç duymaz ve hiç bir suretle bu verileri üçüncü kişilerle paylaşmaz.

Ip adresini almak zorunda mıyız?

Hiperkitap üzerinde bulunan kitaplara, sadece izin verilen kurumların ağları üzerinden erişilebilmektedir. Bu sebeple veritabanımızda bulunan kitapların telif haklarını korumak için kullanıcıların ip adreslerini kontrol etmek ve kaydetmek durumundayız.

Hiperkitap kullanıcının konum verilerini hiç bir suretle kullanmaz ve saklamaz.

He must have tried it a hundred times, shut his eyes so that he wouldn't have to look at the floundering legs, and only stopped when he began to feel a mild, dull pain there that he had never felt before.


Veri Gizliliği

Gizlilik Politikası

Bu Gizlilik Politikasında ve Üyelik Sözleşmesinde yer alan amaçlar doğrultusunda kişisel verileriniz, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca ve aşağıda detayları belirtilen amaçlar dairesinde işlenecektir.

Kişisel Veriler Nerede Depolanır ve İşlenir?

Elde ettiğimiz kişisel verileriniz sadece kendi sunucularımızda saklanmaktadır.

Veriler Kimlerle Paylaşılmaktadır?

Hiperkitap üzerindeki kişisel veriler sadece bir hak ihlali konusu olduğunda talep edilmesi halinde sadece Adli Birimler ile paylaşılmaktadır. Bunun dışında hiç bir veri üçüncü şahıslar ile paylaşılmamaktadır.

Kişisel Verileri Saklama Süresi

Kişisel veriler, kullanıcının aksi yönde bir talebi olmadığı sürece saklanmaktadır.


Veri Güvenliği

Veri Güvenliğine İlişkin Önlemlerimiz ve Taahhütlerimiz

Hiperkitap, kişisel verilerinizin güvenli bir şekilde korumayı taahhüt eder. Kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini ve erişilmesini engellemek ve kişisel verilerin muhafazasını sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik teknik ve idari tedbirleri çeşitli yöntemler ve güvenlik teknolojileri kullanarak gerçekleştirmektedir. Ayrıca, özel nitelikli kişisel verilerinizi Kurul tarafından belirlenen yeterli önlemlerin alınması ile işlenmektedir.

Hiperkitap Politikası Üzerinde Gerçekleşecek Olan Değişiklikler

Hiperkitap, bu Gizlilik Politikası hükümlerini dilediği zaman ilgili platformları üzerinden yayımlamak suretiyle güncelleyebilir ve değiştirebilir. Hiperkitap Gizlilik Politikası’nda yaptığı güncelleme ve değişiklikler yayınlandığı tarihten itibaren geçerli olacaktır.

Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Tozkoparan Mah. Haldun Taner Sok. Alparslan İş Merkezi No:27 Daire:21
Merter, Güngören, İstanbul